0

Diagnoza auto

INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBD2 BMW-KDCAN

Descriere:Interfata OBD2 pentru diagnoza auto, BMW-KDCAN, conectare la calculator prin cablu USB. OBSERVATIE: programul de diagnoza nu este inclus! Pe CD exista doar o variant..

INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBD2 ELM327 BLUETOOTH

Descriere:Interfata OBD2 pentru diagnoza auto, ELM 327, conectare la calculator prin Bluetooth. OBSERVATIE: programul de diagnoza nu este inclus! Pe CD exista doar o varianta ..

INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBD2 ELM327 USB

Descriere:Interfata OBD2 pentru diagnoza auto, ELM 327, conectare la calculator prin cablu USB. OBSERVATIE: programul de diagnoza nu este inclus! Pe CD exista doar o varianta ..

INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBD2 VAG K+CAN 1.4

Descriere:Interfata OBD2 pentru diagnoza auto, VAG+CAN 1.4, conectare la calculator prin cablu USB. OBSERVATIE: programul de diagnoza nu este inclus! Pe CD exista doar o varia..

INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBD2 VAG KKL 409.1

Descriere:Interfata OBD2 pentru diagnoza auto, VAG KKL 409.1, conectare la calculator prin cablu USB. OBSERVATIE: programul de diagnoza nu este inclus! Pe CD exista doar o var..

INTERFATA DIAGNOZA FIAT, ALFA, LANCIA 97-07

Descriere:Interfata care permite diagnosticul motorui, cutiei de viteze automată, ABS, Airbag. Compatibil cu programul FiatScan. Pentru masini Fiat, Alfa, Lanciadin 1997 până în ..

INTERFATA OBD2 VAG KKL MULTI CARS USB

Descriere:Interfata universală de diagnosticare pentru urmatoarele tipuri de masini: Skoda, AUDII, SEAT, VW, FIAT, ALFA ROMEO, BMW, LANCIA, RENAULT, MINI COOPER, Dacia, Nissan, Ope..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)